fbpx
Sofia - Lets connect

Foton på mig: Emelie Bernborg

Sofia Bergk

 Let´s make magic! 

 

Vi har alla fått vår beskärda del av livets törnar och jag är inget undantag. Men hur tungt det än har varit periodvis, så har jag lyckats vända alla motgångar till framgångar, alla misslyckanden, till lärdomar. 

Jag kunde ha låtit mobbingen igenom hela grundskolan golvat mig, jag kunde ha låtit arbetslöshet i lågkonjunktur efter avslutade universitetsstudier stoppat mig, jag kunde ha låtit IBS, akne och allergier hämmat mig, jag kunde ha låtit sorgen efter min pappas bortgång i cancer sänkt mig, jag kunde ha låtit två långa sjukskrivningar i utmattningsdepression satt punkt för mina drömmar.

Men det gjorde jag inte.

Jag gav mig inte.

Jag gav mig sjutton på att jag skulle nå mina mål. Och det gjorde jag.

På min resa genom alla dessa livets lärdomar har jag lärt mig otroligt mycket och jag har plockat upp fantastiska verktyg längs med vägen – så som utbildningar inom livsstilscoachning, kostrådgivning, mindfulness, tapping och Vedic Art.

Med hjälp av dessa verktyg och en hel del egna erfarenheter inom psykisk ohälsa, depression och utmattning och drömförverkligande kan jag tryggt erbjuda dig min hand för att guida dig på din väg till att förverkliga dina drömmar och mål!

Det här är för dig som vill göra en förändring i ditt liv och som välkomnar inre mognad och personlig utveckling längs vägen. Tillsammans hjälps vi åt att reda ut vad det är som begränsar dig i ditt liv och läker outredda händelser – så att du kan blomma ut och bli den bästa versionen av dig själv!

Jag guidar dig så att du kan skapa ett liv som du älskar – fyllt med glädje, passion, frihet och mening!

Om det här talar till ditt hjärta så skulle jag älska att få arbeta med dig!

Let´s make magic!

"Underbart med tapping! Första gången idag och känslan i kroppen är fantastisk efter dagens session. Tankarna gick till blått vatten som blänker. Riktigt härligt att få den känslan i kroppen när man sitter i rullstol och kan känna sig låst. Nu startar jag dagen med en känsla av att jag accepterar och älskar mig och jag kan klara det här. 🥰❤👩‍🦽 Tack för allt idag!"

Anna Frisén

"Tapping - jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn 💚 Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig."

Anna Melin

Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst 🙂 Så stort TACK ❤️

Linda Erlandsson

”Det kändes tryggt och bra under sessionen med Sofia. Det var mycket som kom upp till ytan. Efteråt kändes en lättnad i kropp och knopp. Tapping är något jag kommer fortsätta med på egen hand. Ett fint och lättillgängligt Må-bra-verktyg att använda i vardagen. TACK SOFIA”

Jenny Silverberg

Få inspiration om hur du kan blomma ut till din fulla potential

Prenumerera För Att Inte Missa Några Av Våra PeppMail!