fbpx
Logga The Tapping Heart

Från stress till YES!

- Tappa bort din stress med effektiv metod!
YES! Jag vill gå kursen!

Har du en dröm?

Härligt!

 

Har du varit med om något i ditt liv som påverkat dig negativt på något sätt?

Förmodligen…

 

Har du rädslor som begränsar dig?

Förmodligen…

 

Resan mot ett bättre liv!

Dina rädslor begränsar dig mer än du tror…

Om du någon gång varit med om något som påverkat dig negativt och som skrämt dig på något sätt, så arkiveras det här minnet i din minnesbank i din hjärna. Och varje gång du senare i livet stöter på en liknande situation, så kommer din hjärna att plocka fram det här minnet och göra allt den kan för att hindra dig ifrån att utsätta dig för den här situationen igen. 

Så om du till exempel varit med om att klasskompisarna skrattat åt dig i skolan för att du råkat säga något fel under ett föredrag, och du tagit väldigt illa vid dig av händelsen, så kommer du att som vuxen känna ett enormt motstånd emot att behöva utsättas för en liknande situation igen.

Men det här går att programmera om!

 

”Inför min tappning-session så hade jag brutit fotleden och satt i rullstol och var frustrerad på det mesta. Under tappning-sessionen rann frustrationen av och jag började se glimmande blått vatten och glädje igen. Jag minns att jag kände hur allt blev lättare. Veckorna efter denna tappning-sessionen så blev allt lättare. Jag började gå igen. Jag bytte jobb. Jag fann mig och blev en gladare människa.

När jag sen fick reda på att kursen ”Från stress till YES!” fanns, så anmälde jag mig. Kursen är välbyggd och ger bra information och områden som du kan arbeta med dig själv. Tappning är en del av mitt liv numera och jag är så tacksam för allt positivt som hänt. Jag kan varmt rekommendera denna kurs. Den är en väl värd investering. Det är en kurs som berör det som du behöver för att acceptera dig själv och förlåta dig själv och älska dig själv. Du är bra och du kan!”

Anna Frisén

Blommor

Programmera om dina minnen och förändra ditt liv!

I kursen ”Från stress till YES!” kommer du att få lära dig det effektiva verktyget ”tapping” som kan hjälpa dig att på ett effektivt sätt att programmera om dina gamla negativa minnen och begränsande övertygelser – så att du inte längre behöver stoppas ifrån att ta de där stegen emot dina drömmar!

 

Frihet

Nu kan du äntligen anmäla dig till kursen

Från stress till yes!
Blommor

”Kursen är utformad på ett otroligt pedagogiskt sätt som verkligen skapar en förståelse för tapping. Samtidigt får man ta del av den passion som Sofia har & det speglar av sig otroligt mycket i modulernas upplägg 💌❤️”

Linn

Sofia Bergk

Foto: Emelie Bernborg

Hallå! Sofia här!

Jag är utbildad till livsstilscoach, kostrådgivare, mindfulness- instruktör, EFT terapeut och lärare inom konstformen Vedic Art.

I dag är jag en sån där person som alla säger att det lyser om! Jag går runt med ett fånigt leende på läpparna, hälsar på alla jag möter och blir alldeles tårögt, lycklig av små saker som att himlen blir rosa om kvällen eller åt stunder som när jag får mysa med mina älskade barn i famnen!

Det här var absolut inte jag för bara några år sedan… I maj 2018 brakade jag med dunder och brak in i den där berömda väggen. Jag var totalt slutkörd som artist, såg ingen som helst mening med att leva längre, ville bara inte mer…

Men, jag kände fortfarande ett ansvar för mina underbara barn och jag insåg att jag måste hitta ett sätt att må bra igen – både för deras skull, men också för min egen!

Så jag gav mig ut på en upptäcktsfärd för att hitta receptet på att verkligen må bra igen – men jag var inte beredd på att jag skulle hitta mirakelkuren som hjälpte mig att må bättre än vad jag någonsin gjort! Och som fick mig att våga förverkliga mina drömmar! Nu vill jag dela med mig av mina lärdomar för jag vet att det är många därute som behöver dem!

Varma kramar

Sofia

”Tapping – jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn. Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig.”

Anna Melin

Blommor

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.  

♥ Du kommer att få lära dig steg-för-steg hur du tappar, så att du på egen hand kan ”tappa” bort din stress – när du än behöver!  

♥ Du kommer att få lära dig att göra ”slut” med smärtsamma minnen som kan begränsa dig i ditt nuvarande liv och som kan skapa rädslor som hindrar dig ifrån att ta dig emot dina mål och drömmar!

♥ Du kommer att få lära dig att tappa bort rädslor och blockeringar som hindrar dig från att våga förverkliga dina drömmar!  Du får dessutom lära dig mer om vad din prokrastinering egentligen kan bero och vad du kan göra åt den!

♥ Du kommer att få lära dig att säga ”Nej!” och sätta upp sunda gränser för dig själv! Ibland kan rädsla hindra oss ifrån att säga det vi egentligen vill, här får du hjälp att ta itu med dessa rädslor, så att du lär dig att våga stå upp för dig själv! När du vågar säga ”Nej” – gör du mer utrymme för dig själv och dina drömmar!

♥ Du kommer att få lära dig att älska dig själv – precis som du är! För om det är något som verkligen får dig att vara den bästa versionen av dig själv och leva det liv som du drömmer om att leva – så är det när du verkligen älskar dig själv!

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!  

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!  

♥ Det här är en självstudieversion där du gör kursen helt i din takt.    

”Underbart med tapping! Första gången idag och känslan i kroppen är fantastisk efter dagens session. Tankarna gick till blått vatten som blänker. Riktigt härligt att få den känslan i kroppen när man sitter i rullstol och kan känna sig låst. Nu startar jag dagen med en känsla av att jag accepterar och älskar mig och jag kan klara det här. Tack för allt idag!”

Anna Frisén

Blommor

Känner du dig instängd i ett liv som inte känns ”levbart”…?

 

Jag brukade också känna så…

I flera år gick jag och hoppades på att något magiskt skulle hända så att jag bara kunde bli fri från den där ständiga stressen och ångesten… Men ju längre tid som gick, desto mer slocknade hoppet om att jag någonsin skulle kunna ta mig ur det där hysteriska ekorrhjulet…

För mig resulterade det tillslut i en djup utmattningsdepression som var både kostsam för min ekonomi och för min självkänsla. Vilket i sin tur ledde till en kostsam resa för att hitta verktyg och metoder som verkligen fungerar för att bli av med stressen – och i längden få tillbaka orken, energin och glädjen igen!

Jag har provat det mesta, men jag har aldrig tidigare stött på en så effektiv metod som tapping! Och jag är inte ensam – tapping eller Emotional Freedom Techniques är en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

Om du bestämt dig för att återta kontrollen och inte låta din stress styra och ställa i ditt liv längre så har jag lösningen här! I kursen ”Från stress till YES!” får du hjälp att lära dig en snabb och effektiv metod som hjälper dig att tackla allt som händer i ditt liv på ett lugnare och tryggare sätt! Så att du får mer kraft, mod, motivation och energi till att förverkliga det liv som du verkligen vill leva!

Work with me

Foto: Emelie Bernborg

Hur vill du minnas den här tiden om 10 år?

Som året då Du tog kommandot över Din stress och började arbeta för att förverkliga din stora dröm?

– Eller året då Du lät stressen styra och ställa i Ditt liv ytterligare ett år…?

♥ 14 dagars ångerrätt!

♥ Missa inte det här erbjudandet!

Det här ingår i kursen:

 

Kurs från stress till YES

6 moduler med kursmaterial bestående av förinspelade videor och ljudfiler.

Kursen är uppdelad i 6 moduler. Du får tillgång till de två första modulerna när du köper kursen. Därefter släpps en ny modul var fjärde vecka. Varje modul består av 3-7 lektioner. Varje lektion är mellan 10-20 minuter. Du kommer också att få tillgång till flera tappingmeditationer med olika teman, där du bara kan luta dig tillbaka och följa mina instruktioner! 

Eftersom allt material är inspelat kan du se lektionerna när det passar dig och du kan återkomma till dem om och om igen!

Du kommer också att få tillgång till flera workbook´s.

Eftersom vi alla är olika och vi alla lär oss på olika sätt så ingår det dessutom flera workwook´s  i kursen, här har jag samlat information från lektionerna samt små övningar som är till hjälp för dig när du tar dig igenom kursen. Där finns det även utrymme för dig att göra anteckningar om du behöver.

Webbkurs
Tapping händer

Steg-för-steg guide i hur du tappar!

I den första modulen kommer du att få en tydlig steg-för-steg guide i hur du tappar så att du snabbt kan komma igång med att använda dig av den här fantastiska metoden – till att tappa bort stress och andra obehagliga känslor – i ditt liv!

Älska sig själv

Du kommer att lära dig att älska dig själv – precis som du är!

Du kommer inte bara att få lära dig att hantera och lindra obehagliga känslor – såsom bland annat stress, ångest, oro och rädsla – du kommer också att få lära dig att stå upp för dig själv och våga säga ”Nej!”. Dessutom kommer vi att ta itu med rädslor som hindrar dig ifrån att ta dig dit du vill i ditt liv! Och viktigast av allt – du kommer att få lära dig att övervinna dina blockeringar som hindrar dig från att älska dig själv – precis som du är!

Webbkurs

Du har tillgång till kursmaterialet i all framtid!

Du har tillgång till kurssidan i 24 månader, men allt kursmaterial är nedladdningsbart (pdf:er, ljudfiler och videor) så att du kan spara kursen och återkomma till den om och om igen!

Blommor

”Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning  jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst 🙂 Så stort TACK ❤️”

Linda Erlandsson

Det här ingår i kursen:

 

 

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!!

♥ Det här är en självstudieversion där du gör kursen helt i din egen takt. 

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

delbetalning 6 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

delbetalning 6 mån

545 kr

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

 

just nu engångsbetalning

3 270 kr

delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

delbetalning 3 mån

1 090 kr

Vad skulle det vara värt för dig att övervinna dina rädslor och våga ta steget emot din stora dröm?

Så fungerar kurser:

♥ Du får du tillgång till den första och den andra modulen direkt vid köp av kursen! 

♥ Därefter släpps kommande moduler var fjärde vecka.

♥ Du har tillgång till kursportalen där allt material finns samlat under 2 år från kursstart.

♥ Allt material (videor, ljudfiler och workbooks) är nedladdningsbart så att du kan spara kursen och återkomma till den om och om igen!

Webbkurs
Webbkurs
Där du är

Vad du behöver göra:

♥ Det enda du behöver göra för att gå kursen är att trycka på knappen nedan och anmäla dig! Länken till kurssidan kommer sedan att skickas i ett mail till dig!

♥ Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen! Allt får du lära dig i kursen.

♥ Du slipper åka nånstans för att gå kursen! Du kan se alla lektioner där du är!

♥ Du kan ta dig igenom kursen precis som du är!

♥ Du har tillgång till kursen för resten av ditt liv så du kan i lugn och ro ta dig igenom kursen i den takt som passar dig!

”Det kändes tryggt och bra under sessionen med Sofia. Det var mycket som kom upp till ytan. Efteråt kändes en lättnad i kropp och knopp. Tapping är något jag kommer fortsätta med på egen hand. Ett fint och lättillgängligt Må-bra-verktyg att använda i vardagen. TACK SOFIA”

Jenny Silverberg

Blommor

Det här ingår i kursen:

 

 

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!!

♥ Det här är en självstudieversion där du gör kursen helt i din egen takt.

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

delbetalning 6 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

delbetalning 6 mån

545 kr

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

 

just nu engångsbetalning

3 270 kr

delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

delbetalning 3 mån

1 090 kr

Vad skulle det vara värt för dig att älska dig själv - precis som du är?

Lycklig med Tapping

Vanliga frågor

Hur betalar jag kursen?

Betalningen av kursen är anslutet till Stripe, du kan därmed betala kursen med kontokort. Du kan välja att betala hela beloppet i en klumpsumma eller att delbetala kursen i 3 eller 6 månader. Det tillkommer inga extra kostnader för dig vid delbetalning.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursportalen i 24 månader, men du kan också ladda ner allt kursmaterial (videor, ljudfiler och pdf:er) och spara det för all framtid!

Finns det möjlighet att ladda ner kursmaterialet?

Ja, alla videor, ljudfiler och pdf:er i kursen kommer att kunna laddas ner.

Vad ingår i kursen?

Kursen är uppdelad på 6 olika moduler.

Allt kursmaterial är nedladdningsbart (pdf, ljudfiler och video). Du kommer att ha tillgång till kurssidan i 24 månader.  

Behöver jag några förkunskaper för att gå kursen?

Inga förkunskaper behövs för att gå kursen! Allt du behöver kommer du att få lära dig i kursen!

När får jag tillgång till kursmaterialet?

Kursen är uppdelad på 6 olika moduler. Den första och andra modulen får du tillgång till direkt. Därefter kommer 1 modul att släppas var fjärde vecka. Detta för att du i lugn och ro ska kunna gå igenom kursmaterialet utan att behöva känna dig stressad eller överväldigad. 

Har jag någon ångerrätt?

Du har rätt att ångra ditt köp och få full återbetalning inom 14 dagar från att du köpt kursen. Eftersom allt material är nedladdningsbart så gäller ångerrätten bara om du inte har påbörjat kursen. 

Lycka The Tapping Heart

Den här kursen är för dig som…

♥ Vill förverkliga en dröm!

♥ Vill bli den bästa versionen av dig själv!

♥ Är trött på att känna stress, ångest och/eller oro!

♥ Är trött på att känna dig tyngd av alla måsten!

♥ Är trött på att känna dig instängd i ett ”olevbart” liv!

♥ Vill få kontroll över ditt liv!

♥ Vill ha mer energi, ork och lust!

♥ Vill kunna göra ”slut” med ditt förflutna!

♥ Vill känna mer glädje, framtidstro och lycka!

♥ Vill kunna säga ”Nej” när det behövs och stå upp för dig själv!

♥ Vill kunna bryta blockeringar som hindrar dig från att ta dig dit du vill i ditt liv!

♥ Vill kunna älska dig själv – precis som du är!

♥ Vill få ut mer av ditt liv!

Det här ingår i kursen:

 

 

 

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!!

♥ Det här är en självstudieversion där du gör kursen helt i din egen takt. 

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

delbetalning 6 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

delbetalning 6 mån

545 kr

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

 

just nu engångsbetalning

3 270 kr

delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

 

 

delbetalning 3 mån

1 090 kr

”Jag ”tappade” bort mina negativa minnen och fann mina drömmar!”

– Det kan du också göra!