fbpx
Logga The Tapping Heart

Från stress till YES!

- Tappa bort din stress med effektiv metod!
YES! Jag vill gå kursen!

Anmälan till kursen stänger den 20 december kl 21:00!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Svårt att få timmarna att räcka till? Kvävs du av alla ”måsten”? Svårt att hitta andrum i vardagen?

♥ Känner du dig fast i ett liv som du inte vill leva…?

♥ Känner du dig som världens sämsta förälder…?

♥ Känner du dig otillräcklig?

♥ ”Slår” du på dig själv för att du inte orkar eller klarar av så mycket som du brukade göra?

♥ Kommer det dagar när du inte ens vill gå upp på morgonen…?

♥ Har du svårt att säga ”Nej” och stå upp för dig själv?

Stressad

Skulle du i stället vilja… 

♥ …Känna att du duger som du är!

♥ …Känna dig lugn och harmonisk?  

♥ …Känna att du har kontroll över ditt liv?  

♥ …Känna dig lycklig och tillfreds med dig själv och ditt liv?  

♥ …Kunna sätta sunda gränser för dig själv och kunna säga ”Ja!” till dig själv och ”Nej!” till andra?

♥ …Hitta modet i dig själv till att ta dig emot dina drömmar – utan att behöva fastna på vägen?
♥ …Kunna älska dig själv precis som du är och känna dig tillräcklig som person och förälder?  

Välkommen till kursen ”Från stress till YES!” i så fall!

Här lär jag dig att ”tappa bort” din stress – så att du kan fokusera på viktigare saker som att lära dig att stå upp för dig själv, förverkliga dina drömmar och lära dig att älska dig själv precis som du är!

Blommor

”Inför min första tappning-session så hade jag brutit fotleden och satt i rullstol och var frustrerad på det mesta. Under tappning-sessionen rann frustrationen av och jag började se glimmande blått vatten och glädje igen. Jag minns att jag kände hur allt blev lättare. Veckorna efter denna tappning-sessionen så blev allt lättare. Jag började gå igen. Jag bytte jobb. Jag fann mig och blev en gladare människa.

När jag sen fick reda på att det fanns kursen ”Från stress till YES!” så anmälde jag mig. Kursen är välbyggd och ger bra information och områden som du kan arbeta med dig själv. Tappning är en del av mitt liv numera och jag är så tacksam för allt positivt som hänt. Jag kan varmt rekommendera denna kurs. Den är en väl värd investering. Det är en kurs som berör det som du behöver för att acceptera dig själv och förlåta dig själv och älska dig själv. Du är bra och du kan!”

Anna Frisén

Nu kan du äntligen anmäla dig till kursen

Från stress till yes!
Sofia Bergk

Foto: Emelie Bernborg

Hallå! Sofia här!

Jag är utbildad till livsstilscoach, kostrådgivare, mindfulness- instruktör, EFT terapeut och lärare inom konstformen Vedic Art.

I dag är jag en sån där person som alla säger att det lyser om! Jag går runt med ett fånigt leende på läpparna, hälsar på alla jag möter och blir alldeles tårögt, lycklig av små saker som att himlen blir rosa om kvällen eller åt stunder som när jag får mysa med mina älskade barn i famnen!

Det här var absolut inte jag för bara några år sedan… I maj 2018 brakade jag med dunder och brak in i den där berömda väggen. Jag var totalt slutkörd som artist, såg ingen som helst mening med att leva längre, ville bara inte mer…

Men, jag kände fortfarande ett ansvar för mina underbara barn och jag insåg att jag måste hitta ett sätt att må bra igen – både för deras skull, men också för min egen!

Så jag gav mig ut på en upptäcktsfärd för att hitta receptet på att verkligen må bra igen – men jag var inte beredd på att jag skulle hitta mirakelkuren som hjälpte mig att må bättre än vad jag någonsin gjort! Nu vill jag dela med mig av mina lärdomar för jag vet att det är många därute som behöver dem!

Varma kramar

Sofia

”Från stress till YES behandlar alla de viktigaste delarna i hur man med tapping som verktyg kan få en bättre relation till sig själv. På ett pedagogiskt sätt beskriver Sofia steg-för-steg hur man kan stressa mindre och börja älska sig själv mer.

Sofias glädje, engagemang och generositet är smittsam, vilket gör henne till en utmärkt kursledare!” 

Josefine

Blommor

Det här ingår i kursen:  

♥ Lär dig steg-för-steg hur du tappar och hur du ”tappar bort” din stress!

Gör ”slut” med smärtsamma minnen som kan begränsa dig i ditt nuvarande liv och som hindrar dig ifrån att ta dig emot dina mål och drömmar!  

♥ Tappa bort din prokrastinering!

♥ Tappa dig till klarhet – vad är det du vill i ditt liv egentligen?

♥ Lär dig att säga ”Nej!” och sätta sunda gränser för dig själv!

♥ Lär dig att älska dig själv – precis som du är!

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

♥ Tillgång till låst Facebook-grupp för frågor och vägledning under 2022!

♥ 6 st Livesändningar – 1 gång i månaden där vi tappar tillsammans på stress och oro som kommer upp under kursens gång!

♥ Bonus – Till de 10 första – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

”Tapping – jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn. Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig.”

Anna Melin

Blommor
Dreamlife Director Program

VIP- Dreamlife Director Program

Nu har du också möjlighet att gå mitt VIP-program och få personlig coachning under 6 månader – där jag verkligen kommer att kunna gå på djupet och hjälpa dig att skapa det liv som du verkligen vill leva!

Med hjälp av fantastiskt effektiva och kraftfulla verktyg kan jag hjälpa dig att läka det där som hindrar dig ifrån att leva det liv som du drömmer om att leva! 

Ingår i VIP-programmet:

♥ Personlig coachning 1,5 timme/gång varannan vecka under 6 månader. (Värde 20 000 kr)!

♥ Kursen ”Från stress till YES!” (värde 9 750 kr)!

♥ Låst Facebook-grupp under 2022!

♥ 6 livesändningar!

♥ Bonus – alla som köper VIP-programmet får dessutom kursen ”Tappa bort din pengastress!” (Värde 2 250 kr)!

♥ Bonus – Effektivt planeringsverktyg i Excel (värde 500 kr)!

Det här är för dig som vet innerst inne att du vill något annat med ditt liv! Du vill något MER! Men du ser inte hur det ska gå till och du känner hur oerhört smärtsamt det är att gå ännu ett år utan att ta dig dit du vill! 

Ta min hand! Jag hjälper dig att skapa ett mer hållbart liv som du älskar att vakna till på morgonen!

”På väg tillbaka från utbrändhet har jag känt att det är något som håller mig tillbaka från att må så bra som jag egentligen vill. Därför har jag gett tappning en chans för att få bort de blockeringar som ligger kvar och släpar från gamla trauman.

Sofia som coach är ödmjuk, lyssnar och har ett väldigt fint sätt att bemöta mig som klient, när vi pratar om saker som kan kännas jobbigt. Jag känner mig väldigt trygg och väl omhändertagen av Sofia

Tappningen vi gör tillsammans får mig att bli lugn och harmonisk. Jag får bättre insikt och hittar nya vägar genom tappningen. På slutet av en session är det som en helt ny energi och livsglädje infinner sig.

Jag är extremt tacksam för denna möjlighet och rekommenderar verkligen Sofia på The tappning heart. Hon är en fantastisk coach och det märks att hon verkligen brinner för det hon gör. Tusen tack! 💖

Ann-Mari Persson

Blommor

”Tack från djupet av mitt hjärta för idag ❤️❤️⭐️✨🌙⚡️🙏💘

Att få stöd och coachning av Sofia är underbart! Hon ser mig. Hon speglar mig. Hon lyfter mig och kan se vart grundorsaken ligger. Jag känner mig alltid påfylld och glad själsligt efter ett samtal med Sofia!”

Jenny Silverberg

Blommor

”Tack, tack tack för idag ❤️🙏🙏🙏 

Ska bli otroligt spännande och kul att göra den här resan tillsammans. O jag känner mig så pepp inför framtiden och att se Sofias resa som inspirerar mig otroligt!

Sofia hittar kärnan väldigt snabbt och får mig att se på saker ur en annan synvinkel och jag får en aha upplevelse. Det är en väldigt fin egenskap som Sofia har ❤️ Hon lyssnar, känner in och ger otroligt bra feedback, så från djupet av mitt hjärta Tack 💛🙏”

Linda Erlandsson

Blommor

Känner du dig instängd i ett liv som inte känns ”levbart”…?

 

Jag brukade också känna så…

I flera år gick jag och hoppades på att något magiskt skulle hända så att jag bara kunde bli fri från den där ständiga stressen och ångesten… Men ju längre tid som gick, desto mer slocknade hoppet om att jag någonsin skulle kunna ta mig ur det där hysteriska ekorrhjulet…

För mig resulterade det tillslut i en djup utmattningsdepression som var både kostsam för min ekonomi och för min självkänsla. Vilket i sin tur ledde till en kostsam resa för att hitta verktyg och metoder som verkligen fungerar för att bli av med stressen – och i längden få tillbaka orken, energin och glädjen igen!

Jag har provat det mesta, men jag har aldrig tidigare stött på en så effektiv metod som tapping! Och jag är inte ensam – tapping eller Emotional Freedom Techniques är en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

Om du bestämt dig för att återta kontrollen och inte låta din stress styra och ställa i ditt liv längre så har jag lösningen här! I kursen ”Från stress till YES!” får du hjälp att lära dig en snabb och effektiv metod som hjälper dig att tackla allt som händer i ditt liv på ett lugnare och tryggare sätt! 

Work with me

Foto: Emelie Bernborg

Hur vill du minnas den här tiden om 10 år?

Som året då du tog kommandot över din stress och fick tillbaka orken, energin och livsglädjen igen?

– Eller året då du lät stressen styra och ställa i ditt liv ytterligare ett år…?

♥ Begränsat antal platser! 

♥ Kursen öppnar tidigast igen till hösten 2022!

♥ 14 dagars ångerrätt!

♥ Missa inte det här erbjudandet!

”Underbart med tapping! Första gången idag och känslan i kroppen är fantastisk efter dagens session. Tankarna gick till blått vatten som blänker. Riktigt härligt att få den känslan i kroppen när man sitter i rullstol och kan känna sig låst. Nu startar jag dagen med en känsla av att jag accepterar och älskar mig och jag kan klara det här. Tack för allt idag!”

Anna Frisén

Blommor

Det här ingår i kursen:

 

Kurs från stress till YES

6 moduler med kursmaterial bestående av förinspelade videor och ljudfiler.

Kursen är uppdelad i 6 moduler. Du får tillgång till allt material direkt vid köp. Varje modul består av 3-7 lektioner. Varje lektion är mellan 10-20 minuter.

Du kommer också att få tillgång till flera tappingmeditationer med olika teman, där du bara kan luta dig tillbaka och följa mina instruktioner. Bland annat meditationer som kommer att hjälpa dig att tappa bort din stress, stärka din självkärlek och självmedkänsla! Du hittar också meditationer som hjälper dig att tysta ner din inre kritiska röst och meditationer som kommer att hjälpa dig att ”göra slut” med din prokrastinering!

Eftersom allt material är inspelat kan du se lektionerna när det passar dig och du kan återkomma till dem om och om igen!

Du kommer också att få tillgång till flera workbook´s.

Det ingår dessutom workwook´s  i kursen, där jag har samlat övningar som är till hjälp för dig när du tar dig igenom kursen.

Webbkurs
Tapping händer

Steg-för-steg guide i hur du tappar!

I den första modulen kommer du att få en tydlig steg-för-steg guide i hur du tappar så att du snabbt kan komma igång med att använda dig av den här fantastiska metoden i ditt liv!

Älska sig själv

Du kommer att lära dig att älska dig själv – precis som du är!

Du kommer inte bara att få lära dig att hantera och lindra obehagliga känslor – såsom bland annat stress, ångest, oro och rädsla – du kommer också att få lära dig att stå upp för dig själv och våga säga ”Nej!”. Dessutom kommer vi att ta itu med rädslor som hindrar dig ifrån att ta dig dit du vill i ditt liv! Och viktigast av allt – du kommer att få lära dig att övervinna dina blockeringar som hindrar dig från att älska dig själv – precis som du är!

Jag kommer finnas där och besvara dina frågor på vägen!

Jag kommer att följa med dig på din resa ”Från stress till YES!” och du kommer att kunna ställa dina frågor till mig i en sluten Facebook-grupp under hela 2022! 

Dessutom kommer du att kunna vara med på 6 livesändningar, där du kan ställa frågor och ta upp ämnen som du vill ha hjälp att tappa på!

 

Sofia Bergk

Foto: Emelie Bergborg

Sluten facebook-grupp

Tillgång till sluten Facebook-grupp!

Du får tillgång till en sluten Facebook-grupp för all framtid! Där du inte bara kan ställa frågor om kursmaterialet, utan också kan connecta med andra fantastiska personer i gruppen som gör samma resa som du!

Webbkurs

Du har tillgång till kursmaterialet i all framtid!

Du har tillgång till kurssidan i 24 månader, men allt kursmaterial är nedladdningsbart (pdf, ljudfiler och videor) så att du kan spara kursen och återkomma till den om och om igen!

Anmälan till kursen stänger den 20 december kl 21:00!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Blommor

”Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning  jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst 🙂 Så stort TACK ❤️”

Linda Erlandsson

Det här ingår i kursen:

 

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

♥ Tillgång till låst Facebookgrupp för alltid!

♥ Tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen under 2022!

♥ 6 st livesändningar där du kan ställa frågor och få hjälpa att tappa på sådant som kommer upp under kursens gång!

♥ Bonus – Till de 10 första som köper kursen! – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 9 750  kr)

 

 

 

Bonus 10 första – ”Tappa bort din pengastress!”     

(ord. pris 2 250 kr)

Totalt värde 12 000 kr

 

Just nu engångsbetalning

7 950 kr

 Delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 9 750kr)

 

 

Bonus 10 första – ”Tappa bort din pengastress!”     

(ord. pris 2 250  kr)

Totalt värde 12 000 kr 

delbetalning 3 mån

2 650 kr

VIp-Program

 

Engångsbetalning eller delbetalning (3 och 6 mån)

Personlig coachning under 6 månader

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 25 000 kr)

 

Bonus – ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 2 250 kr)

Bonus – Effektivt planeringsverktyg i Excel (värde 500 kr)

Totalt värde 27 750 kr

 

Just nu engångsbetalning

19 500 kr

Kursen är utformad på ett otroligt pedagogiskt sätt som verkligen skapar en förståelse för tapping. Samtidigt får man ta del av den passion som Sofia har & det speglar av sig otroligt mycket i modulernas upplägg 💌❤️”

Linn

Blommor
Pengastress

Bonus – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

♥ De 10 första som köper kursen ”Från stress till YES!” – samt alla som köper VIP-programmet – får dessutom minikursen ”Tappa bort din pengastress!” 

♥ Pengar kan har en enorm påverkan på din stressnivå, därför har jag satt ihop en minikurs där jag hjälper dig att tappa på det som kan stressa dig när det kommer till din ekonomiska situation. 

Genom att ”tappa” bort stressen kring pengar kommer du lättare att kunna ta kloka och genomtänkta beslut som får positiva effekter på din ekonomiska situation!

♥ Kursen innehåller 1 lektion, 5 tappingmeditationer samt ett arbetshäfte med vägledning kring hur du tappar bort din pengastress.

♥ Den här bonusen vill du bara inte missa!

Vad skulle det vara värt för dig att känna dig lugn och trygg i dig själv?

Så fungerar kurser:

 

♥ Du får tillgång till hela kursen direkt vid köp!

♥ Allt material är förinspelat! Ta dig igenom kursen i din egen takt och sätt dig in i materialet när det passar dig!

♥ Allt material finns samlat på en smidig och användarvänliga kursportal!

♥ Du har tillgång till kursportalen under 2 år.

♥ Allt material (videor, ljudfiler och workbooks) är nedladdningsbart så att du kan spara kursen och återkomma till den om och om igen!

♥ Du har tillgång till en låst Facebook-grupp där du kan ställa frågor och få stöd och pepp från andra kursdeltagare under hela 2022!

♥ Du har tillgång till 6 st livesändningar där du kan ställa frågor och få hjälp att tappa på sådant som kommer upp under kursens gång!

Webbkurs
Webbkurs
Där du är

Vad du behöver göra:

♥ Det enda du behöver göra för att gå kursen är att trycka på knappen nedan och anmäla dig! Länken till kurssidan kommer sedan att skickas i ett mail till dig!

♥ Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen! Allt får du lära dig i kursen.

♥ Du slipper åka nånstans för att gå kursen! Du kan se alla lektioner där du är!

♥ Du kan ta dig igenom kursen precis som du är!

♥ Du har tillgång till kursen för resten av ditt liv så du kan i lugn och ro ta dig igenom kursen i den takt som passar dig!

”Det kändes tryggt och bra under sessionen med Sofia. Det var mycket som kom upp till ytan. Efteråt kändes en lättnad i kropp och knopp. Tapping är något jag kommer fortsätta med på egen hand. Ett fint och lättillgängligt Må-bra-verktyg att använda i vardagen. TACK SOFIA”

Jenny Silverberg

Blommor

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

Tillgång till låst Facebookgrupp för alltid!

♥ Tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen under 2022!

♥ 6 st livesändningar där du kan ställa frågor och få hjälpa att tappa på sådant som kommer upp under kursens gång!

♥ Bonus – Till de 10 första som köper kursen! – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 9 750  kr)

 

 

 

Bonus 10 första – ”Tappa bort din pengastress!”     

(ord. pris 2 250 kr)

Totalt värde 12 000 kr

 

Just nu engångsbetalning

7 950 kr

 Delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 9 750kr)

 

 

Bonus 10 första – ”Tappa bort din pengastress!”     

(ord. pris 2 250  kr)

Totalt värde 12 000 kr 

 2

delbetalning 3 mån

2 650 kr

VIp-Program

 

Engångsbetalning eller delbetalning (3 och 6 mån)

Personlig coachning under 6 månader

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 25 000 kr)

 

Bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 2 250 kr)

Bonus – Effektivt planeringsverktyg i Excel (värde 500 kr)

Totalt värde 27 750 kr

 

Just nu engångsbetalning

19 500 kr

Vad skulle det vara värt för dig att älska dig själv - precis som du är?

Lycklig med Tapping

Vanliga frågor

Hur betalar jag kursen?

Betalningen av kursen är anslutet till Stripe, du kan därmed betala kursen med kontokort. Du kan välja att betala hela beloppet i en klumpsumma eller att delbetala kursen i 3 månader (3 eller 6 månader för VIP-programmet). Det tillkommer inga extra kostnader för dig vid delbetalning.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursportalen i 24 månader, men du kan också ladda ner allt kursmaterial (videor, ljudfiler och pdf:er) och spara det för all framtid!

Kommer jag att få någon personlig hjälp i kursen?

Du kommer att ha tillgång till en låst Facebookgrupp under 2022 som endast kursdeltagare till kursen kommer att ha tillgång till. Där kommer du att kunna ställa alla dina frågor som du har på kursmaterialet. Dessa frågor besvarar jag så fort jag har möjlighet.

Dessutom kommer du att ha tillgång till 6 livesändningar där jag kommer att kunna svara på dina frågor live och kommer att kunna hjälpa dig tappa på jobbiga känslor och händelser som kommer upp under kursens gång.

 

Finns det möjlighet att ladda ner kursmaterialet?

Ja, alla videor, ljudfiler och pdf:er i kursen är nedladdningsbart.

Vad ingår i kursen?

Kursen är uppdelad på 6 olika moduler.

Allt kursmaterial är nedladdningsbart (pdf, ljudfiler och video). Du kommer att ha tillgång till kurssidan i 24 månader. Du kommer dessutom att ha tillgång till låst Facebookgrupp så länge du lever. Du kommer också att ha tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen under hela 2022. Dessutom får du tillgång till 6 st livesändningar.

De 10 första som köper kursen får dessutom tillgång till bonusen minikursen ”Tappa bort din pengastress!”!

Behöver jag några förkunskaper för att gå kursen?

Inga förkunskaper behövs för att gå kursen! Allt du behöver kommer du att få lära dig i kursen!

När får jag tillgång till kursmaterialet?

Du får tillgång till allt material direkt vid köp!

Har jag någon ångerrätt?

Du har rätt att ångra ditt köp och få full återbetalning inom 14 dagar från att du köpt kursen. Eftersom allt material är nedladdningsbart så gäller ångerrätten bara om du inte har påbörjat kursen. 

Lycka The Tapping Heart

Den här kursen är för dig som…

♥ Är trött på att känna stress, ångest och/eller oro!

♥ Är trött på att känna dig tyngd av alla måsten!

♥ Är trött på att känna dig instängd i ett ”olevbart” liv!

♥ Vill få kontroll över ditt liv!

♥ Vill ha mer energi, ork och lust!

♥ Vill kunna göra ”slut” med ditt förflutna!

♥ Vill känna mer glädje, framtidstro och lycka!

♥ Vill kunna säga ”Nej” när det behövs och stå upp för dig själv!

♥ Vill kunna bryta blockeringar som hindrar dig från att ta dig dit du vill i ditt liv!

♥ Vill kunna älska dig själv – precis som du är!

♥ Vill få ut mer av ditt liv!

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

Tillgång till låst Facebookgrupp för alltid!

♥ Tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen under 2022!

♥ 6 st livesändningar där du kan ställa frågor och få hjälpa att tappa på sådant som kommer upp under kursens gång!

♥ Bonus – Till de 10 första som köper kursen! – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 9 750  kr)

 

 

 

Bonus 10 första – ”Tappa bort din pengastress!”     

(ord. pris 2 250 kr)

Totalt värde 12 000 kr

 

Just nu engångsbetalning

7 950 kr

 Delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 9 750kr)

 

 

Bonus 10 första – ”Tappa bort din pengastress!”     

(ord. pris 2 250  kr)

Totalt värde 12 000 kr 

 2

delbetalning 3 mån

2 650 kr

VIp-Program

 

Engångsbetalning eller delbetalning (3 och 6 mån)

Personlig coachning under 6 månader

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 2022!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

6 st livesändningar

(Ordinarie pris 25 000 kr)

 

Bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 2 250 kr)

Bonus – Effektivt planeringsverktyg i Excel (värde 500 kr)

Totalt värde 27 750 kr

 

Just nu engångsbetalning

19 500 kr

”Jag ”tappade” bort mina negativa minnen och fann mina drömmar!”

– Det kan du också göra!