fbpx
Logga The Tapping Heart

Från stress till YES!

- Tappa bort din stress med effektiv metod!
YES! Jag vill gå kursen!

Anmälan till kursen stänger den 30 maj kl 21:00!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Svårt att få timmarna att räcka till? Kvävs du av alla ”måsten”? Svårt att hitta andrum i vardagen?

♥ Känner du dig fast i ett liv som du inte vill leva…?

♥ Känner du dig som världens sämsta förälder…?

♥ Känner du dig otillräcklig?

♥ ”Slår” du på dig själv för att du inte orkar eller klarar av så mycket som du brukade göra?

♥ Kommer det dagar när du inte ens vill gå upp på morgonen…?

Stressad

Skulle du istället vilja känna att du duger precis som du är? Att Du är TILLRÄCKLIG! 

♥ Skulle du vilja känna dig lugn och harmonisk?

♥ Skulle du vilja känna att du har kontroll över ditt liv?

♥ Skulle du vilja känna dig lycklig och tillfreds med dig själv och ditt liv?

♥ Skulle du vilja kunna älska dig själv precis som du är och känna dig tillräcklig som person och förälder?

Välkommen till kursen ”Från stress till YES!” – här lär jag dig att ”tappa” bort din stress – så att vi kan fokusera på viktigare saker som att lära dig att stå upp för dig själv, ta reda på vad som är viktigt i ditt liv och lära dig att älska dig själv precis som du är!

Nu kan du äntligen anmäla dig till kursen

Från stress till yes!
Sofia Bergk

Foto: Emelie Bernborg

Hallå! Sofia här!

Jag är utbildad till livsstilscoach, kostrådgivare, mindfulness- instruktör, EFT terapeut och lärare inom konstformen Vedic Art.

I dag är jag en sån där person som alla säger att det lyser om! Jag går runt med ett fånigt leende på läpparna, hälsar på alla jag möter och blir alldeles tårögt, lycklig av små saker som att himlen blir rosa om kvällen eller åt stunder som när jag får mysa med mina älskade barn i famnen!

Det här var absolut inte jag för bara några år sedan… I maj 2018 brakade jag med dunder och brak in i den där berömda väggen. Jag var totalt slutkörd som artist, såg ingen som helst mening med att leva längre, ville bara inte mer…

Men, jag kände fortfarande ett ansvar för mina underbara barn och jag insåg att jag måste hitta ett sätt att må bra igen – både för deras skull, men också för min egen!

Så jag gav mig ut på en upptäcktsfärd för att hitta receptet på att verkligen må bra igen – men jag var inte beredd på att jag skulle hitta mirakelkuren som hjälpte mig att må bättre än vad jag någonsin gjort! Nu vill jag dela med mig av mina lärdomar för jag vet att det är många därute som behöver dem!

Varma kramar

Sofia

”Tapping – jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn. Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig.”

Anna Melin

Blommor

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Du kommer att få lära dig att tappa bort din stress!

♥ Du kommer att få lära dig att göra ”slut” med ditt förflutna!

♥ Du kommer att få lära dig att tappa bort blockeringar som hindrar dig från att ta dig dit du vill i ditt liv!

♥ Du kommer att få lära dig att säga ”Nej!” och stå upp för dig själv!

♥ Du kommer att få lära dig att älska dig själv – precis som du är!

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

♥ Tillgång till låst Facebookgrupp för alltid!

♥ Tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen från kursstart och 7 månader framåt!

♥ (Nu finns det även möjlighet att gå kursen i en självstudie-version där du gör kursen helt i din takt, där det inte ingår någon Facebook-grupp.)

♥ Bonus – Minikursen ”Från utbränd till Nytänd!”

♥ Bonus – Till de 50 första – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

”Underbart med tapping! Första gången idag och känslan i kroppen är fantastisk efter dagens session. Tankarna gick till blått vatten som blänker. Riktigt härligt att få den känslan i kroppen när man sitter i rullstol och kan känna sig låst. Nu startar jag dagen med en känsla av att jag accepterar och älskar mig och jag kan klara det här. Tack för allt idag!”

Anna Frisén

Blommor

Känner du dig instängd i ett liv som inte känns ”levbart”…?

 

Jag brukade också känna så…

I flera år gick jag och hoppades på att något magiskt skulle hända så att jag bara kunde bli fri från den där ständiga stressen och ångesten… Men ju längre tid som gick, desto mer slocknade hoppet om att jag någonsin skulle kunna ta mig ur det där hysteriska ekorrhjulet…

För mig resulterade det tillslut i en djup utmattningsdepression som var både kostsam för min ekonomi och för min självkänsla. Vilket i sin tur ledde till en kostsam resa för att hitta verktyg och metoder som verkligen fungerar för att bli av med stressen – och i längden få tillbaka orken, energin och glädjen igen!

Jag har provat det mesta, men jag har aldrig tidigare stött på en så effektiv metod som tapping! Och jag är inte ensam – tapping eller Emotional Freedom Techniques är en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder!

Om du bestämt dig för att återta kontrollen och inte låta din stress styra och ställa i ditt liv längre så har jag lösningen här! I kursen ”Från stress till YES!” får du hjälp att lära dig en snabb och effektiv metod som hjälper dig att tackla allt som händer i ditt liv på ett lugnare och tryggare sätt! 

Work with me

Foto: Emelie Bernborg

Hur vill du minnas den här tiden om 10 år?

Som året då du tog kommandot över din stress och fick tillbaka orken, energin och livsglädjen igen?

– Eller året då du lät stressen styra och ställa i ditt liv ytterligare ett år…?

♥ Begränsat antal platser! 

♥ Kursen öppnar tidigast igen till hösten!

♥ 14 dagars ångerrätt!

♥ Missa inte det här erbjudandet!

Det här ingår i kursen:

 

Kurs från stress till YES

6 moduler med kursmaterial bestående av förinspelade videor och ljudfiler.

Kursen är uppdelad i 6 moduler. Den första modulen får du tillgång till måndagen den 31 maj. Därefter släpps en ny modul var fjärde vecka. Varje modul består av 3-7 lektioner. Varje lektion är mellan 10-20 minuter. Du kommer också att få tillgång till flera tappingmeditationer med olika teman, där du bara kan luta dig tillbaka och följa mina instruktioner! 

Eftersom allt material är inspelat kan du se lektionerna när det passar dig och du kan återkomma till dem om och om igen!

Du kommer också att få tillgång till flera workbook´s.

Eftersom vi alla är olika och vi alla lär oss på olika sätt så ingår det dessutom flera workwook´s  i kursen, här har jag samlat information från lektionerna samt små övningar som är till hjälp för dig när du tar dig igenom kursen. Där finns det även utrymme för dig att göra anteckningar om du behöver.

Webbkurs
Tapping händer

Steg-för-steg guide i hur du tappar!

I den första modulen kommer du att få en tydlig steg-för-steg guide i hur du tappar så att du snabbt kan komma igång med att använda dig av den här fantastiska metoden i ditt liv!

Älska sig själv

Du kommer att lära dig att älska dig själv – precis som du är!

Du kommer inte bara att få lära dig att hantera och lindra obehagliga känslor – såsom bland annat stress, ångest, oro och rädsla – du kommer också att få lära dig att stå upp för dig själv och våga säga ”Nej!”. Dessutom kommer vi att ta itu med rädslor som hindrar dig ifrån att ta dig dit du vill i ditt liv! Och viktigast av allt – du kommer att få lära dig att övervinna dina blockeringar som hindrar dig från att älska dig själv – precis som du är!

Jag kommer finnas där och besvara dina frågor på vägen!

Jag kommer att följa med dig på din resa och du kommer att kunna ställa dina frågor till mig i en sluten Facebook-grupp. Från kursstart och 7 månader framåt kommer jag att stötta dig på din resa ”Från stress till YES!”

Sofia Bergk

Foto: Emelie Bergborg

Sluten facebook-grupp

Tillgång till sluten Facebook-grupp!

Du får tillgång till en sluten Facebook-grupp för all framtid! Där du inte bara kan ställa frågor om kursmaterialet, utan också kan connecta med andra fantastiska personer i gruppen som gör samma resa som du!

Webbkurs

Du har tillgång till kursmaterialet i all framtid!

Du har tillgång till kurssidan i 24 månader, men allt kursmaterial är nedladdningsbart (pdf, ljudfiler och videor) så att du kan spara kursen och återkomma till den om och om igen!

Anmälan till kursen stänger den 30 maj kl 21:00!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Blommor

”Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning  jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst 🙂 Så stort TACK ❤️”

Linda Erlandsson

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

♥ Tillgång till låst Facebookgrupp för alltid!

♥ (Nu finns det även möjlighet att gå kursen i en självstudie-version där du gör kursen helt i din takt, där det inte ingår någon Facebook-grupp.)

♥ Tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen från kursstart och 7 månader framåt!

♥ (Nu finns det även möjlighet att gå kursen i en självstudie-version där du gör kursen helt i din takt, där det inte ingår någon Facebook-grupp.)

♥ Bonus – Minikursen ”Från utbränd till Nytänd!”

♥ Bonus – Till de 50 första som köper kursen! – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590  kr)

 

 

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

Just nu engångsbetalning

5 700 kr

Delbetalning 6 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

delbetalning 6 mån

950 kr

delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

delbetalning 3 mån

1 900 kr

Självstudier – Engångsbet.

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

Går också att delbetala på 3 mån utan extra kostnad!

(Ordinarie pris 3 250 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 7 050 kr

 

 

just nu engångsbetalning

2 250 kr

Bonus – Minikursen ”Från utbränd till Nytänd!”

♥ Alla som köper kurser får dessutom minikursen ”Från utbränd till Nytänd!”

♥ 6 lektioner där jag berättar om mina 5 hemligheter och hur du går tillväga för att ”adoptera” dessa i ditt liv!

♥ Här får du lära dig precis hur jag gick tillväga för att ta mig från utbränd till Nytänd!

♥ Allt material är nedladdningsbart så att du kan spara det och återkomma till det om och om igen!

Frihet
Pengastress

Bonus – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

♥ De 50 första som köper kursen ”Från stress till YES!” får dessutom minikursen ”Tappa bort din pengastress!” 

♥ Pengar kan har en enorm påverkan på din stressnivå, därför har jag satt ihop en minikurs där jag hjälper dig att tappa på det som kan stressa dig när det kommer till din ekonomiska situation. 

Genom att ”tappa” bort stressen kring pengar kommer du lättare att kunna ta kloka och genomtänkta beslut som får positiva effekter på din ekonomiska situation!

♥ Kursen innehåller 5 lektioner med vägledning kring hur du kan tappa på din pengastress.

♥ Bonusen kommer att finnas tillgänglig i modul 3 av kursen ”Från stress till YES!”

♥ Den här bonusen vill du bara inte missa!

Vad skulle det vara värt för dig att känna dig lugn och trygg i dig själv?

Så fungerar kurser:

♥ Kursen startar måndagen den 31 maj. Då får du tillgång till den första modulen i kursen!

♥ Redan när du signat upp till kursen får du tillgång till bonusen – minikursen ”Från utbränd till Nytänd” – samt en välkomstdel.

♥ Övriga moduler släpps var fjärde vecka.

♥ Om du dessutom får minikursen ”Tappa bort din pengastress” så kommer den att finnas tillgänglig i modul 3.

♥ Du har tillgång till kursportalen där allt material finns samlat under 2 år från kursstart.

♥ Allt material (videor, ljudfiler och workbooks) är nedladdningsbart så att du kan spara kursen och återkomma till den om och om igen!

♥ Du har tillgång till en låst Facebook-grupp där du kan ställa frågor om kursmaterialet till mig under 7 månader från kursstart! Där kan du också få stöd och pepp från övriga kursdeltagare! 

Webbkurs
Webbkurs
Där du är

Vad du behöver göra:

♥ Det enda du behöver göra för att gå kursen är att trycka på knappen nedan och anmäla dig! Länken till kurssidan kommer sedan att skickas i ett mail till dig!

♥ Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen! Allt får du lära dig i kursen.

♥ Du slipper åka nånstans för att gå kursen! Du kan se alla lektioner där du är!

♥ Du kan ta dig igenom kursen precis som du är!

♥ Du har tillgång till kursen för resten av ditt liv så du kan i lugn och ro ta dig igenom kursen i den takt som passar dig!

”Det kändes tryggt och bra under sessionen med Sofia. Det var mycket som kom upp till ytan. Efteråt kändes en lättnad i kropp och knopp. Tapping är något jag kommer fortsätta med på egen hand. Ett fint och lättillgängligt Må-bra-verktyg att använda i vardagen. TACK SOFIA”

Jenny Silverberg

Blommor

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

♥ Tillgång till låst Facebookgrupp för alltid!

♥ Tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen från kursstart och 7 månader framåt!

♥ (Nu finns det även möjlighet att gå kursen i en självstudie-version där du gör kursen helt i din takt, där det inte ingår någon Facebook-grupp.)

♥ Bonus – Minikursen ”Från utbränd till Nytänd!”

♥ Bonus – Till de 50 första som köper kursen! – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590  kr)

 

 

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

Just nu engångsbetalning

5 700 kr

Delbetalning 6 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

delbetalning 6 mån

950 kr

delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

delbetalning 3 mån

1 900 kr

Självstudier – Engångsbet.

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

Går också att delbetala på 3 mån utan extra kostnad!

(Ordinarie pris 3 250 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 7 050 kr

 

 

just nu engångsbetalning

2 250 kr

Vad skulle det vara värt för dig att älska dig själv - precis som du är?

Lycklig med Tapping

Vanliga frågor

Hur betalar jag kursen?

Betalningen av kursen är anslutet till Stripe, du kan därmed betala kursen med kontokort. Du kan välja att betala hela beloppet i en klumpsumma eller att delbetala kursen i 3 eller 6 månader. Det tillkommer inga extra kostnader för dig vid delbetalning.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursportalen i 24 månader, men du kan också ladda ner allt kursmaterial (videor, ljudfiler och pdf:er) och spara det för all framtid!

Kommer jag att få någon personlig hjälp i kursen?

Du kommer att ha tillgång till en låst Facebookgrupp som endast kursdeltagare till kursen kommer att ha tillgång till. Där kommer du att kunna ställa alla dina frågor som du har på kursmaterialet. Dessa frågor besvarar jag så fort jag har möjlighet, från att du har tillgång till kursen och 7 månader framåt.

Finns det möjlighet att ladda ner kursmaterialet?

Ja, alla videor, ljudfiler och pdf:er i kursen kommer att kunna laddas ner.

Vad ingår i kursen?

Kursen är uppdelad på 6 olika moduler.

Allt kursmaterial är nedladdningsbart (pdf, ljudfiler och video). Du kommer att ha tillgång till kurssidan i 24 månader. Du kommer dessutom att ha tillgång till låst Facebookgrupp så länge du lever. Du kommer också att ha tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen från kursstart och 7 månader framåt. Dessutom så ingår minikursen ”Från utbränd till Nytänd!” som bonus! De 50 första som köper kursen kommer dessutom att få tillgång till bonusen minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

Behöver jag några förkunskaper för att gå kursen?

Inga förkunskaper behövs för att gå kursen! Allt du behöver kommer du att få lära dig i kursen!

När får jag tillgång till kursmaterialet?

Kursen är uppdelad på 6 olika moduler. Den första modulen kommer du att få tillgång till måndagen den 31 maj. Därefter kommer 1 modul att släppas på måndagar var fjärde vecka. Detta för att du i lugn och ro ska kunna gå igenom kursmaterialet utan att behöva känna dig stressad eller överväldigad.

Har jag någon ångerrätt?

Du har rätt att ångra ditt köp och få full återbetalning inom 14 dagar från att du köpt kursen. Eftersom allt material är nedladdningsbart så gäller ångerrätten bara om du inte har påbörjat kursen. 

Lycka The Tapping Heart

Den här kursen är för dig som…

♥ Är trött på att känna stress, ångest och/eller oro!

♥ Är trött på att känna dig tyngd av alla måsten!

♥ Är trött på att känna dig instängd i ett ”olevbart” liv!

♥ Vill få kontroll över ditt liv!

♥ Vill ha mer energi, ork och lust!

♥ Vill kunna göra ”slut” med ditt förflutna!

♥ Vill känna mer glädje, framtidstro och lycka!

♥ Vill kunna säga ”Nej” när det behövs och stå upp för dig själv!

♥ Vill kunna bryta blockeringar som hindrar dig från att ta dig dit du vill i ditt liv!

♥ Vill kunna älska dig själv – precis som du är!

♥ Vill få ut mer av ditt liv!

Det här ingår i kursen:

♥ 6 moduler med kursmaterial bestående av videor, ljudfiler och pdf:er.

♥ Allt kursmaterial är nedladdningsbart (videor, ljudfiler och pdf:er)!

♥ Tillgång till kurssidan i 24 månader!

♥ Tillgång till låst Facebookgrupp för alltid!

♥ Tillgång till mig för frågor och vägledning i Facebookgruppen från kursstart och 7 månader framåt!

♥ (Nu finns det även möjlighet att gå kursen i en självstudie-version där du gör kursen helt i din takt, där det inte ingår någon Facebook-grupp.)

♥ Bonus – Minikursen ”Från utbränd till Nytänd!”

♥ Bonus – Till de 50 första som köper kursen! – Minikursen ”Tappa bort din pengastress!”

Slå sig fri

Gå från stress till yes! Du också!

Engångsbetalning

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590  kr)

 

 

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

Just nu engångsbetalning

5 700 kr

Delbetalning 6 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

delbetalning 6 mån

950 kr

delbetalning 3 mån

 

Delbetala utan extra kostnad!

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Tillgång till mig för stöd och vägledning under 7 månader!

Tillgång till låst Facebook-grupp!

(Ordinarie pris 7 590 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 11 390 kr

 

delbetalning 3 mån

1 900 kr

Självstudier – Engångsbet.

 

Du får tillgång till hela kursen

6 moduler

Allt material nedladdningsbart!

Du gör kursen helt i din egen takt!

Går också att delbetala på 3 mån utan extra kostnad!

(Ordinarie pris 3 250 kr)

 

Samt bonus ”Från utbränd till Nytänd!”      (ord. pris 1 900 kr)

Samt bonus ”Tappa bort din pengastress!”     (ord. pris 1 900 kr)

Totalt värde 7 050 kr

 

 

just nu engångsbetalning

2 250 kr

”Jag ”tappade” bort mina negativa minnen och fann mina drömmar!”

– Det kan du också göra!