fbpx
Välj en sida

Let´s make magic!

BOKA NU

Du kan göra mycket själv,

men tillsammans kan vi skapa magi!

Let´s Make Magic!

Med hjälp av verktyg – så som livsstilscoachning, kostrådgivning, mindfulness, tapping och Vedic Art – och en hel del egna erfarenheter inom psykisk ohälsa, depression och utmattning och drömförverkligande kan jag tryggt erbjuda dig min hand för att guida dig på din väg till att förverkliga dina drömmar och mål!

Det här är för dig som vill göra en förändring i ditt liv och som välkomnar inre mognad och personlig utveckling längs vägen. Tillsammans hjälps vi åt att reda ut vad det är som begränsar dig i ditt liv och läker outredda händelser – så att du kan blomma ut och bli den bästa versionen av dig själv!

Jag guidar dig så att du kan skapa ett liv som du älskar – fyllt med glädje, passion, frihet och mening!

Om det här talar till ditt hjärta så skulle jag älska att få arbeta med dig!

Kostnadsfri konsultation, 45 min

Coachning 1:1, 90 min

Har du bestämt dig för att något behöver förändras i ditt liv? Jag hjälper dig att komma till klarhet i vad det är du verkligen vill och hur du ska nå dit!

1 850 kr

Mer info

Har du bestämt dig för att något behöver förändras i ditt liv?

Du kanske inte ens vet riktigt vad det är än, bara att något behöver förändras.

Jag hjälper dig att komma till klarhet i vad det är du verkligen vill och hur du ska nå dit!

Vi ses online för ett coachande samtal om 90 minuter.

Sessionen kommer att hållas via Zoom och du kommer att få en länk till mötesrummet efter att du genomfört din bokning.

Dreamlife Director Program, 3 mån

Regissera ditt eget Drömliv!

Har du bestämt dig för att något behöver förändras i ditt liv? Jag hjälper dig att komma till klarhet i vad det är du verkligen vill och hur du ska nå dit!

10 000 kr

Mer info

Coaching-paket 3 månader.

Har du bestämt dig för att något behöver förändras i ditt liv?

Du kanske inte ens vet riktigt vad det är än, bara att något behöver förändras.

Jag hjälper dig att komma till klarhet i vad det är du verkligen vill och hur du ska nå dit!

När vi arbetar under längre tid tillsammans kan jag hjälpa dig att komma till rätta med rädslor, negativa tankemönster, begränsande övertygelser och undvikande beteenden som prokrastinering – som kan hindra dig i från att våga ta steget emot dina drömmar.

Här arbetar vi under 3 månader tillsammans för att uppnå de resultat som Du drömmer om! 

Vi möts online under 90 minuter, 1 gång varannan veckan. 

Sessionen kommer att hållas via Zoom och du kommer att få en länk till mötesrummet efter att du genomfört din bokning.

Dreamlife Director Program, 6 mån

Regissera ditt eget Drömliv!

Har du bestämt dig för att något behöver förändras i ditt liv? Jag hjälper dig att komma till klarhet i vad det är du verkligen vill och hur du ska nå dit!

20 000 kr

Mer info

Coaching-paket 6 månader.

Har du bestämt dig för att något behöver förändras i ditt liv?

Du kanske inte ens vet riktigt vad det är än, bara att något behöver förändras.

Jag hjälper dig att komma till klarhet i vad det är du verkligen vill och hur du ska nå dit!

När vi arbetar under längre tid tillsammans kan jag hjälpa dig att komma till rätta med rädslor, negativa tankemönster, begränsande övertygelser och undvikande beteenden som prokrastinering – som kan hindra dig i från att våga ta steget emot dina drömmar.

Här arbetar vi under 6 månader tillsammans för att uppnå de resultat som Du drömmer om!

Vi möts online under 90 minuter, 1 gång varannan vecka. 

Sessionen kommer att hållas via Zoom och du ko mer att få en länk till mötesrummet efter att du genomfört din bokning.

Det här paketet ger dig dessutom livslång tillgång till webbkursen ”Från stress till YES!” Där du får verktygen som hjälper dig att sätta sunda och hälsosamma gränser för dig själv, ger dig verktyg för att arbeta med undvikande beteenden som prokrastinering och verktyg för att tysta ner din inre kritiker, så att du från djupet av ditt hjärta kan börja älska dig själv – precis som du är!

När vi mår bra kan vi skapa magi i våra liv!

Hur mår du just nu?

Hur skulle du vilja må?

Jag är stolt och oerhört tacksam över mina  utbildningar till Emotional Freedom Techniques (EFT) terapeut, Mindfulnessinstruktör, Livsstilscoach, Kostrådgivare och som lärare inom konstformen Vedic Art. Men med åren har jag insett att det är mina egna personliga erfarenheter – av att ta mig ur en djup depression, utmattningssyndrom och att lyckas övervinna begränsande övertygelser om vad jag är kapabel till – som verkligen har varit mina sanna lärdomar i livet.

Oavsett var du är i dag – om du så är på botten och nosar och har givit upp hoppet för länge sen om att komma upp till vattenytan igen – så vet jag att det går att ta sig upp igen!

Du kanske har gått lite vilse och är osäker på vilken väg du ska ta för att hamna rätt igen? Med mina verktyg kan jag hjälpa dig att hitta tillbaka till din inre kompass som hjälper dig att kunna ta de rätta besluten för att skapa ett liv som du Älskar att leva!

Det är aldrig för sent för förändring!

Webbkurser

Skapa ett liv att Älska

– Tappa bort din stress

Minikurs.

Här får du hjälp att lära dig hur du kan tappa bort din stress med en enkel och effektiv metod!

Lär dig mer om tapping och hela tappingprocessen steg-för-steg.

2 små lektion.

2 tappingmeditationer. 

– Från stress till YES!

Hur påverkas du egentligen av din stress?

I den här kursen kommer du att lära dig ett effektivt verktyg, som snabbt och enkelt kan lindra din stress var du än är!

– För att förebygga mer stress i ditt liv kommer du dessutom att få lära dig att läka minnen, som kan stressa dig när du påminns om den.

– Lära dig att säga ”Nej” och sätta upp sunda och hälsosamma gränser.

– Lära dig varför du kan känna motstånd till förändring och hur du arbetar bort det här motståndet – så att du kan förverkliga dina innersta önskningar!

– Och slutligen – hur du lär dig att Älska dig själv – precis som du är!

– Från utbränd till Nytänd!

Har du besökt den berömda väggen?

Eller har du försökt med allt, men känner dig ändå ständigt trött och orkeslös?

Skulle du vilja få mer energi, mer ork, mer glädje och mer lust till att leva ditt liv fullt ut?

I den här kursen går jag igenom mina 5 största hemligheter som tog mig ur en djup utmattningsdepression till Nytänd på livet!

Våga för att vinna -The Tapping Heart

”Jag ”Tappade” bort mina negativa minnen och fann mina drömmar!”

Sofia Bergk

"Underbart med tapping! Första gången idag och känslan i kroppen är fantastisk efter dagens session. Tankarna gick till blått vatten som blänker. Riktigt härligt att få den känslan i kroppen när man sitter i rullstol och kan känna sig låst. Nu startar jag dagen med en känsla av att jag accepterar och älskar mig och jag kan klara det här. 🥰❤👩‍🦽 Tack för allt idag!"

Anna Frisén

"Tapping - jag visste inte vad som skulle komma, hur det skulle kännas eller riktigt vad det var. Sofia ledde mig tryggt och lugnt genom sessionen med tydliga instruktioner och vägledning. Jag blev av med många tunga känslor som jag inte ens visste att jag bar på. Efter sessionen kände jag mig lätt, lycklig och lugn 💚 Tapping med Sofia är enkelt, lätt och rekommenderas varmt av mig."

Anna Melin

Stort tack för en fin och genuin vägledning genom Tapping. Du plockade upp pusselbitar som gjorde att jag kunde lägga mitt pussel och jag fick en riktig Aha upplevelse vilket har hjälpt mig otroligt mycket genom en svår utmaning jag har framför mig. Tapping är ett lätt men väldigt kraftfullt verktyg som man kan använda sig utav var som helst 🙂 Så stort TACK ❤️

Linda Erlandsson

”Det kändes tryggt och bra under sessionen med Sofia. Det var mycket som kom upp till ytan. Efteråt kändes en lättnad i kropp och knopp. Tapping är något jag kommer fortsätta med på egen hand. Ett fint och lättillgängligt Må-bra-verktyg att använda i vardagen. TACK SOFIA”

Jenny Silverberg

ÄVEN SMÅ FÖRÄNDRINGAR GER stora resultat I LÄNGDEN

Mina bästa Må Bra Tips:

♥ Genom att prioritera din hälsa visar du för dig själv att du är värdefull!

♥ Starta dagen tidigt

♥ ”Tappa” för stresslindring och för ökat välmående

♥ Meditera mera

♥ Var uppmärksam på din andning

♥ Ge din kropp minst 30 min fysisk aktivitet per dag

♥ Spendera mer tid ute i naturen

♥ Undvik skräpmat

♥ Försök att laga så mycket mat som möjligt från grunden med naturliga råvaror

♥ Drick vatten

♥ Ta dig tid till att läsa varje dag

♥ Ta vara på din tid – undvik tidstjuvar

♥ Skapa utrymme för egentid

♥ Prioritera det som är viktigt för dig

♥ Ta dig tid till att umgås med de du tycker om

♥ Lita på din magkänsla

♥ Prioritera goda sömnvanor och återhämtning

♥ Fullfölj dina drömmar

Lycka The Tapping Heart

”Att inte ta hand om sig själv är som att inte ta sig tid

till att tanka bilen för att du måste köra vidare.”

Robin Sharma